30.12.2007

SS-projekti jatkuu; laakeri, keula, etujarru...

* Hayes HFX-9 mkII -etujarru piti ilmata ennen asennusta, toivottavasti se auttoi mäntien toispuoleiseen toimintaan. Laitoin samalla uudet jarrupalat, vanhat kun oli jo lainattu johonkin toiseen projektiin.
* Adapterien kanssa tuli pieni takaisku; en muistanut lainkaan, että varastoista ei löydy IS2000>Postmount sovitetta etupäähän 160 mm levylle. Siispä eteen tulee ainakin väliaikaisesta iso levy, jolle sopiva kiinnike löytyi hyllystä.
* Pujotin etujarrukahvan tankoon, ruuvasin adapterin keulan alajalan kiinnikkeisiin, satulan kiinni adapteriin ja letkun kahdella nipparilla alajalkaan ja jarukaareen kiinni. Yksi pussi nippusiteitä oli ollut varastoituna liian kuivassa, loraus vettä pussiin ja tiukasti kiinni, eivätköhän tuosta vielä pehmene.
* Psylo SL:n kaulaputkesta pois 59 mm rautasahalla, viimeistely purseenpoistajalla ja viilalla.
* Pitkästä kuusioruuvista, alus- ja korilaatoista sekä mutterista tuli ihan pätevä tähtimutterin asennustyökalu, paukuttelin sen ja kumivasaran avulla kävyn paikoilleen. Kova vasara olisi ollut nopeampi väline, mutta se piilotteli kriittisellä hetkellä jossain näkymättömissä.
* Väliaikaisilla spacereilla TryAll-stemmi paikoilleen, pitää hakea lisää 'avaruudettimia'.
* Cannondale Fire Riser paikoilleen. Jää nähtäväksi, että onko tuo 620 mm tanko liian kapea.
* ProGripin tupit viinan (denaturoidun, tietysti) kanssa paikoilleen.
* Ohjainlaakeri pitää uusia jossakin vaiheessa, PigDH jyrisee jo sen verran. Haitannee ainakin käsittä ajoa.

Ei kommentteja: